Відділ освіти Кагарлицької міської ради

Семінар-практикум для вчителів інформатики.

20 жовтня 2021 року на базі опорного закладу загальної середньої освіти Кагарлицька ЗОШ І – ІІІ ступенів № 3 відбувся семінар-практикум для учителів інформатики ЗЗСО Кагарлицької громади.

У теоретичній частині керівник професійної спільноти учителів інформатики Шостак Віктор Васильович окреслив мету та завдання семінару. Консультант КУ КМР «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Шершень Оксана Миколаївна провела інструктивну нараду щодо участі учителів громади у всеукраїнському конкурсі «Учитель року – 2022» номінація «Інформатика».

Консультант ознайомила учасників з роботою консалтингового центру, коучери якого будуть готувати учителів громади до реалізації базового стандарту НУШ у 5 класі, а також з методичними рекомендаціями щодо особливостей організації освітнього процесу у 5 класах ЗЗСО за Державним стандартом базової середньої освіти в умовах реалізації концепції «Нова українська школа».

Учитель інформатики ОЗНЗ Кагарлицька ЗОШ І – ІІІ ст. № 3 Староста Юрій Олегович провів майстер-клас з теми «3-D графіка. Основи роботи у графічному тривимірному редакторі Blender».

 

Консультант КУ КМР «ЦПРПП»

Оксана Шершень

Консультант КУ КМР «ЦПРПП»

Оксана Шершень



« повернутися до списку новин