Відділ освіти Кагарлицької міської ради

Сучасний  учитель історії – креативний та патріотичний

20 жовтня відбувся семінар-практикум для учителів історії, громадянської освіти та правознавства закладів освіти Кагарлицької громади «Навчальний квест як ефективний метод організації інтерактивного освітнього середовища» на базі ОЗНЗ Кагарлицька ЗОШ І-ІІІ ступенів №3.

Ознайомила учасників із закладом освіти та презентувала його роботу по творчих осередках Юлія Радом, учитель історії ОЗНЗ Кагарлицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №3.

Олена Дегтярьова, учитель історії ОЗНЗ Кагарлицька ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 представила теоретичний матеріал з теми  та провела цікавий квест серед учителів «Українське козацтво». Три команди «Історики», «Мистецтвознавці» та «Етнографи» шукали відповіді на запитання та представляли їх на загал, а «Журналісти-блогери» оцінювали їх роботу.

Учитель історії Кагарлицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Юлія Лісова поділилася з присутніми власним досвідом з теми  «Використання Інтернет сервісів на уроках громадянської освіти».

Микола Ширій, учитель історії ОЗНЗ Мирівська ЗОШ І-ІІІ ступенів висвітлив проведення заходів національно-патріотичного спрямування у своїй школі та представив матеріали квесту «Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття».

Голова професійної спільноти учителів історії Тамара Шепелявенко представила урок-квест «Початок національно-визвольної війни Богдана Хмельницького» та наголосила на особливостях роботи учителів історії в новому навчальному році.  

Консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Наталія Візьонок рекомендувала учасникам взяти матеріали семінару- практикуму до використання у своїх закладах та  запросила взяти участь у конкурсі фахової майстерності «Учитель року – 2022», здійснити науковий супровід дослідницьких робіт у конкурсі-захисті МАН та конкурсі учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!».

Консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників

Наталія Візьонок



« повернутися до списку новин