Відділ освіти Кагарлицької міської ради

Молоде покоління освітян громади вміло реалізує Концепцію НУШ

2 листопада 2021 року у ОЗНЗ Кагарлицька ЗОШ І-ІІІ ст. №3 відбулося перше онлайн заняття обласного майстер-класу учителів початкових класів, Вернигори Наталії та Старости Юлії, «Використання інтерактивних технологій та Google сервісів на уроках у початковій школі».

Координатор майстер-класу – Жанна  Вихрестенко, доцент кафедри педагогіки, психології та менеджменту освіти КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів» та Віта Дячук, директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників привітали всіх присутніх та побажали успіхів. Наталія Коваленко, директор ОЗНЗ Кагарлицька ЗОШ І-ІІІ ст. №3 віртуально презентувала діяльність опорного закладу.

Успішні, творчі, сучасні учителі з невеликим досвідом навчали освітян області створювати комікси, QR – коди, ребуси, які можна успішно використовувати  в освітньому процесі. Наталія Петрівна та Юлія Валентинівна вчили педагогів практично працювати з Google сервісами та використовувати інтерактивні технології на уроках.

Нам дуже приємно, що молоде покоління освітян громади вміло реалізує Концепцію НУШ та креативно реагує на виклики часу.

 

Віта Дячук,

директор Центру професійного розвитку

педагогічних працівників



« повернутися до списку новин