Відділ освіти Кагарлицької міської ради

Онлайн-зустріч для керівників професійних спільнот

16 серпня працівниками центру професійного розвитку педагогічних працівників була проведена онлайн-зустріч  для керівників  професійних спільнот. Директор Віта Дячук презентувала нову модель роботи з освітянами громади щодо реалізації Концепції НУШ у 5-х класах. У 2022/23 навчальному році будуть функціонувати 19 спільнот для педагогів регіону.

Про нормативно-правове поле освітньої галузі розповіла учасникам консультант центру Оксана Шершень, а Наталія Візьонок конкретизувала роботу керівників професійних спільнот та акцентувала увагу всіх присутніх щодо особливостей освітнього процесу у новій українській школі.

«Школа українська буде успішна, якщо до неї прийде успішний учитель. Він – успішний учитель та фахівець – вирішить дуже багато питань щодо якості викладання, обсягу домашніх завдань, комунікації з дітьми та адміністрацією школи. До дітей має прийти людина-лідер, яка може вести за собою, яка любить свій предмет, яка його фахово викладає» (Концепція «Нова українська школа»).

Нова українська школа повинна формувати ціннісні ставлення й судження, які слугують базою для щасливого особистого життя та успішної взаємодії з суспільством.

 

Віта Дячук,  директор Центру

професійного розвитку педагогічних кадрів



« повернутися до списку новин