Відділ освіти Кагарлицької міської ради

Про надавання консультаційних послуг Центром професійного розвитку педагогічних працівників з організації навчання у 2022/2023 навчальному році

Центр професійного розвитку педагогічних працівників продовжує надавати консультаційні послуги з організації навчання у 2022/2023 навчальному році та сприяє проходженню курсів підвищення  кваліфікації  учителям громади, які будуть реалізовувати Концепцію «Нова українська школа» у 5 класі у КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів». На педагогів чекають суттєві зміни в освітньому процесі, вони мають опанувати нові підходи до планування уроків, диференціації, навчання та оцінювання учнів, інші інновації.

Пишаємося, що серед тренерів учителів Київської області є учитель англійської мови ОЗНЗ Кагарлицька ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 Тетяна Ткач. З 18 липня по 19 серпня 2022 року вона проводить та фасилітує курс «Викладання англійської мови в Новому контексті» у рамках програми, наданої Британською Радою та Міністерством освіти і науки України. Курс проводиться асинхронно та синхронно. Асинхронний компонент складається із самодоступного онлайн курсу та обговорення на форумах.  Вчителі знайомляться з темами, характерними для реформи НУШ, досліджують методику «перевернутий клас», аналізують підручники та цифрові ресурси. Під час сесій учителі діляться своїми ідеями, а тренер організовує взаємодію учасників та обговорення у групах.

Наразі учителі інших дисциплін також проходять курси онлайн. Успіхів нам на освітньому фронті та Перемоги!

 

Консультант центру

професійного розвитку педагогічних працівників

Наталія Візьонок



« повернутися до списку новин