Відділ освіти Кагарлицької міської ради

Юні науковці Кагарличчини розпочинають свою роботу

23 вересня 2022 року в центрі дитячої та юнацької творчості відбулася консалт-студія Кагарлицького територіального відділення МАН.

Переможці конкурсу-захисту минулого року, які зайняли призові місця в обласному етапі,  учениці 11 класів КЗ КМР «Кагарлицький ліцей №1» Сорока  Юлія та Страшко Богдана і КЗ КМР «Кагарлицький ліцей №3» Шусть Катерина презентувати свої науково-дослідницькі роботи, постери та виступи на наукових конференціях. Юні науковці поділилися секретами проведення власних досліджень, створення цікавих постерів та успішного захисту науково-дослідницьких робіт.

У консалт-студії взяли участь учні 8 - 11 класів та їх наставники. Працівники центру професійного розвитку педагогічних працівників запрошують усіх бажаючих до науково-дослідницької роботи у відділеннях літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства, мовознавства, філософії та суспільствознавства, історії, наук про Землю, технічних наук, комп’ютерних наук, математики, фізики та астрономії, економіки, хімії та біології, екології та аграрних наук.

 

Візьонок Наталія,

консультант центру професійного розвитку

педагогічних працівників



« повернутися до списку новин