Відділ освіти Кагарлицької міської ради

Сreative GoCamp Online 2021

 

    З 28.06 по 09.07. 2021 дві школи Кагарлицької громади , а саме ОЗНЗ Кагарлицька ЗОШ І-ІІІ ст. №3 та ОЗНЗ Мирівська ЗОШ І-ІІІ ст., беруть участь в міжнародному проєкті  Сreative GoCamp Online 2021. Це - два тижні онлайн-занять з іноземними волонтерами.

До того, як розпочати роботу в мовному онлайн табору, Тетяна Ткач, Людмила Дяченко (ОЗНЗ Кагарлицька ЗОШ І-ІІІ ст. №3), Наталія Приходько ( ОЗНЗ Мирівська ЗОШ І-ІІІ ст. ) як і решта вчителів- учасників проєкту пройшли двотижневий тренінг. Викладачі не лише впроваджують сучасний формат літнього відпочинку, а й задають стандарт нової методики викладання, в центрі якої — інтереси та таланти дітей.

Під час Креативного табору кемпери навчатимуться креативним технікам, які дозволять їм бачити свої міста та села з іншої точки зору, і як результат, придумуватимуть нові та креативні способи виразити себе та місця, в яких вони живуть, створюючи об'єкт AR або відео. Креативні друзі компанії Snap направлятимуть їх і допомагатимуть технічно втілити їх ідеї.

Складові проекту Сreative GoCamp Online включають в себе  змішану програму літнього табору (включатиме заходи в Інтернеті, поза мережею, в приміщенні та на свіжому повітрі), надихаючі онлайн-бесіди та семінари від команди Snap, відомих художників та дизайнерів,  мистецькі проекти та компонент наставництва (творчі друзі).

В мовному онлайн  таборі діти беруть участь в реалізації захоплюючих проектів та завдань, спілкуючись англійською мовою між собою та з іноземним волонтером. За допомогою спеціально розробленої програми діти вчаться працювати в команді, спілкуватися в багатокультурному середовищі, критично мислити та бути толерантними.

У команди ОЗНЗ Кагарлицька ЗОШ І-ІІІ ст. №3 волонтерка з Португалії, а в ОЗНЗ Мирівська ЗОШ І-ІІІ ст. - волонтер з Угорщини.

Цікаво спостерігати, як з кожним днем діти відкриваються до спілкування з волонтерами, ламають мовні бар’єри, стають більш впевненими у своїх висловах. Це чудова можливість для учнів розвинути свої креативні навички, дізнатися більше один про одного і головне, розвинути навички спілкування англійською мовою.

 

Тетяна Ткач

 



« повернутися до списку новин