Відділ освіти Кагарлицької міської ради

Пишаємося обдарованими

В листопаді - грудні тривають різноманітні  олімпіади та творчі конкурси для обдарованих дітей закладів освіти нашої громади у форматі онлайн.

04 грудня переможці ІІ (територіального) етапу XІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської  молоді імені Тараса Шевченка, а саме:  двоє учнів  КЗ КМР «ОЗО «Кагарлицький навчально-виховний комплекс «загальноосвітня школа І – ІІ ступенів -  ліцей» Гудзь Вероніка (5 клас, наставник - Довгоп’ят Вікторія) та Калініченко Ярослава (11 клас, наставник - Черненко Тамара), а також учениця  ОЗНЗ Кагарлицька загальноосвітня школа  І-ІІІ ступенів №3 Кравченко Марина (9 клас, наставник – Михайловська Світлана) взяли участь у ІІІ (обласному) етапі конкурсу.

І сьогодні ми раді вітати призера обласного етапу конкурсу – Вероніку Гудзь, яка посіла третє місце серед одинадцяти учнів області! Хочеться відзначити, що Вероніка  є постійною учасницею творчих конкурсів, чудово декламує, пробує сама писати вірші та є творчою неординарною особистістю. Ярослава та Марина також показали високі результати  - ввійшли у десятку кращих учнів обласного етапу конкурсу.

Бажаємо обдарованим дітям громади  подальших успіхів у навчанні та творчості!

 

Консультант КУ КМР

«Центр професійного розвитку

педагогічних працівників» Наталія Візьонок



« повернутися до списку новин