Відділ освіти Кагарлицької міської ради

Зібрання лідерів учнівського самоврядування

11 жовтня 2021 року на базі КЗ КМР «Кагарлицький центр дитячої та юнацької творчості» відбулося перше зібрання лідерів учнівського самоврядування Кагарлицької міської територіальної громади.

Представники від 13 закладів освіти громади у діловому, конструктивному спілкуванні, атмосфері довіри і взаєморозуміння спочатку познайомилися. Роботою у групах довели,  що кожен має неабиякі лідерські здібності і свою належність до різних типів лідерів. Створюючи, власними пізнаннями, «Етичний кодекс лідера», діти побачили, що домінує в такому потужному учнівському колективі «Лідер-організатор».

У процесі роботи дітей привітали та подякували за плідну працю консультант КУ КМР «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Наталія Візьонок та директор КЗ КМР «КЦДЮТ» Тетяна Васильчук.

Своїм лідерським досвідом із учасниками зібрання поділився екс-голова руху учнівського самоврядування на Кагарличчині, колишній голова Районної ради президентів Владислав Терещенко. Результатом цього зібрання стали вибори голови Учнівської ради лідерів Кагарлицької міської територіальної громади. Загальним голосуванням усіх учасників на цю посаду була обрана Юлія Коваль, учениця 8 класу ОЗО «Кагарлицький НВК «ЗОШ І-ІІ ст. – ліцей», набравши найбільшу кількість голосів. Підсумком зібрання стала присяга Юлії, яка заступаючи на дану посаду урочисто присягла на вірність,  обраній ідеї, меті та завданням ради, на вірність своїм виборцям. Кожен із лідерів виходив із закладу і вже знав, що буде направляти свої сили, творчість, уміння на розвиток дитячого та молодіжного руху в нашому регіоні.

Адже, як сказав Стівен Кові: «Лідерами не народжуються й не стають - лідери роблять себе самі».

 

Директор КЗ КМР «КЦДЮТ»                            Тетяна Васильчук



« повернутися до списку новин