Відділ освіти Кагарлицької міської ради

Підготовка до нового навчального року

           19 серпня 2021 року відбулася організаційна нарада для керівників закладів освіти, позашкільних та дошкільних закладів.  В роботі наради взяли участь голова Кагарлицької міської ради Панюта Олександр Олексійович, заступник голови з гуманітарних питань Циганок Валентина Віталіївна, начальник відділу освіти Омельченко Надія Олексіївна, працівники Центру професійного розвитку педагогічних працівників, працівників відділу освіти.

      Розглядалися питання належної підготовки закладів освіти до нового навчального року, використання коштів на капітальний ремонт їдалень та харчоблоків, планування ефективного використання коштів на харчування учнів та використання газу й електроенергії, забезпечення закладів освіти партами, комп’ютерами, дидактичними матеріалами за програмою НУШ, а також забезпечення учнів підручниками, організацію свята Першого дзвоника з дотриманням карантинних вимог та рекомендації Міністерства освіти і науки щодо організації освітнього процесу.

         Начальник відділу освіти представила та привітала нових керівників Слобідської ЗОШ І-ІІІ ступенів Калієвську Світлану Іванівну та Буртівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Нестерук Людмилу Олександрівну, а також привітала директорів Кагарлицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 Горбач Ірину Володимирівну та Ставівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Глобенка Анатолія Петровича з успішним проходженням конкурсу та побажала плідної праці в розбудові освіти громади.

    Дячук Віта Василівна інформувала про організацію та проведення курсів підвищення кваліфікації для учителів різних категорій.

        Циганок Валентина Віталіївна наголосила на необхідності вакцинуватися проти COVID -19  усім працівникам закладів освіти, причетним до освітнього процесу за умови відсутності протипоказань та належним чином підготувати заклади освіти до нового навчального року.

 

Консультант

Центру професійного розвитку педагогічних працівників

Наталія Візьонок.

 

 



« повернутися до списку новин