Відділ освіти Кагарлицької міської ради

Тепло і світло, їжа і турбота для українських захисників

14 жовтня наша рідна Україна святкує дуже важливий день - День захисників та захисниць України, День Українського козацтва та свято Покрови Пресвятої Богородиці.

 У всіх закладах освіти були проведені заходи до свята.

Вихованці та керівники гуртків «Кагарлицького ЦДЮТ» активно долучилися до привітання наших захисників. Закладом було організовано благодійний збір (продукти, солодощі, консервацію, засоби особистої гігієни, теплий одяг). Також, дітки малювали малюнки, робили аплікації та писали листи вдячності нашим героям. Всі подарунки заклад передасть на передову.

Дуже вдячні всім, хто активно долучився. Разом ми сила!

У КЗ КМР «Кагарлицький ліцей №3» учителі, батьки і діти з початку повномасштабного вторгнення організувалися  для приготування страв  воїнам, які захищають рідну країну від загарбників. Зараз в етап холодів - це  виготовлення  окопних свічок  для наших захисників та захисниць. Нині в ліцеї триває благодійна акція з виготовлення окопних свічок під назвою "Зігріваємо серцями". Така свічка допомагає нашим захисникам зігрітися, освітити укриття, підсушити одяг і навіть приготувати їжу. Вона не боїться вологи, її горінню навіть не завадить вітер, а також її можна запалювати неодноразово. В середньому горить свічка до 3-х годин. А ще її можуть використовувати цивільні люди, яким доводиться ховатися в укриттях через ворожі обстріли.  Також нещодавно учні, вчителі, батьки ліцею організували благодійні  ярмарки , на яких продавали  різноманітні вироби  ручної роботи та домашню випічку. Усі вторговані кошти теж були спрямовані для потреб ЗСУ. Ми з радістю і захопленням робимо добрі справи, адже це – вияв поваги і глибокої вдячності до наших воїнів.

Разом до ПЕРЕМОГИ!

 

Консультант центру професійного розвитку

педагогічних працівників

Візьонок Наталія



« повернутися до списку новин