Відділ освіти Кагарлицької міської ради

Психічне здоров’я учасників освітнього процесу

21.09.2022 року відбулася онлайн-нарада професійної спільноти практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти Кагарлицької громади.

Вступне слово було надане директору КУ КМР «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Віті Дячук, яка акцентувала увагу присутніх щодо ознайомлення та реалізації національної програми Олени Зеленської «Програма психічного здоров’я та психосоціальної підтримки».

Психолог КУ КМР «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Тетяна Борозенець запросила всіх до співпраці і зосередила увагу на безпековій складовій освітнього процесу.

На нараді виступила керівник професійної спільноти Титаренко Віта, яка окреслила в своїй презентації питання роботи фахівців психологічної служби у 2022/2023 н.р., проаналізувала роботу минулого навчального року і визначила пріоритетні напрямки. Ознайомила зі змінами, які відбулися у нормативно-правовому забезпечені психологічної служби. Зорієнтувала практичних психологів та соціальних педагогів у плануванні своєї діяльності.

До наради долучилася в. о. директора інклюзивно-ресурсного центру Ткаченко Наталія, яка висвітлила питання навчання дітей з особливими освітніми потребами. Ознайомила зі змінами до Постанови КМУ від 15.09.2021 р. № 957  «Про затвердження Порядку організації інклюзивного навчання у закладах загальної середньої освіти» та надала відповіді на поставлені питання учасників наради.

 

Психолог КУ КМР «ЦПРПП» Тетяна Борозенець



« повернутися до списку новин