Відділ освіти Кагарлицької міської ради

Кагарлицький ліцей №4 - дипломант Міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті»

23-25 листопада 2022 року в режимі онлайн відбулася Тринадцята Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та Чотирнадцята Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті».

 компанія «Виставковий світ» за інформаційної та організаційно-методичної підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

Виставка є національною локацією, яка об’єднала і згуртувала заклади освіти задля презентації інноваційних розробок, нових освітніх технологій, популяризації й обміну кращим досвідом практики, науки й освіти, інноваційних програм і рішень для освітнього процесу, що особливо актуально в умовах правового режиму воєнного стану в Україні та воєнної агресії рф.

Кагарлицьку громаду на виставці представляв комунальний заклад Кагарлицької міської ради «Кагарлицький ліцей №4», які подали напрацювання педагогічних працівників Людмили Шевеленко та Наталії Рожанської «Поліцейський – учасник освітнього процесу».

Дипломами учасників виставки нагороджено 6 закладів освіти Київщини, серед них Кагарлицький ліцей №4.

Вітаємо учасників виставки з новими освітніми перемогами і здобутками!

Попри труднощі продовжуємо працювати задля України та спільної перемоги, подальшого поступу і розвитку освітньої системи Кагарличчини!

 

Віта Дячук, директор центру професійного розвитку педагогічних працівників



« повернутися до списку новин