Відділ освіти Кагарлицької міської ради

Організація виховного процесу в закладах освіти 2022/2023 навчальному році

07 вересня центром професійного розвитку педагогічних працівників була проведена онлайн нарада для заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів закладів освіти Кагарлицької громади. В заході взяли участь 14 учасників.

Консультант центру Наталія Візьонок проаналізувала результати організації виховної роботи в закладах освіти за минулий рік  та інформувала про нормативно-правове забезпечення виховного процесу в 2022/2023 н.р., про реалізацію різних напрямків виховання учнів. Учасники наради розглянули питання дотримання обов’язкових вимог воєнного стану під час проведення виховних заходів та план роботи професійної спільноти на навчальний рік. Також обговорили виховні заходи в закладах освіти до святкування Дня міста.

Керівник професійної спільноти Тетяна Васильчук окреслила напрямки роботи учнівського самоврядування в закладах освіти з осередком в центрі дитячої та юнацької творчості, а також познайомила з планом підготовки роїв у Всеукраїнській військово-патріотичній грі «Сокіл» («Джура»).

 

Наталія Візьонок,

консультант центру професійного розвитку

педагогічних працівників



« повернутися до списку новин