Відділ освіти Кагарлицької міської ради

Обласна онайн-вікторина „Шлях українського національного відродження“ 

#dzhura­_2022

#Рій_Хоробрі_серця

З метою виховання в учнівської молоді патріотизму, любові до України, національної гідності та вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, підтримки юних патріотів, джур, які вивчають історію та традиції свого краю 18 лютого 2022 року відбулася обласна онлайн-вікторина „Шлях українського національного відродження“  для роїв середньої та старшої вікових груп Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри „Сокіл“ („Джура“), вихованців патріотичних гуртків закладів освіти. Регіонами  проведення були  Черкащина та  Київщина, організував захід Черкаський обласний Центр туризму, краєзнавства і екскурсій.

Рій «Хоробрі серця » Кагарлицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 взяв участь у онлайн-вікторині та виборов ІІІ місце серед 64 роїв середньої вікової групи Черкащини та Київщини. Також у цей день учасники рою вшанували память Героїв Небесної Сотні .

Підготовкою роїв різних  вікових груп займаються: заступник директора з виховної роботи – Наталія Рожанська, педагог-організатор -  Ірина Калініченко, вчитель Захисту України – Валерій Зінченко ,  вчитель історії – Юлія Лісова та керівник військово-патріотичного гуртка - Олена Федорченко.

Ще одною нагородою рою «Хоробрі серця» є подяка за активну участь у челенджі роїв Київщини #30річчяРеферендуму1991Київщина , яку вони отримали у грудні 2021 року від Департаменту освіти і науки Київської облдержадміністрації КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини».

Слава Україні!

Директор

Кагарлицької ЗОШ І – ІІІ ст. № 1                                   Людмила Шевеленко



« повернутися до списку новин