Відділ освіти Кагарлицької міської ради

Новини

       

Консалтинговий центр

Дата створення: 21:07 27.09.2021

21 вересня на базі ОЗНЗ Кагарлицької ЗОШ І-ІІІ ст..№3 комунальною установою Кагарлицької міської ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» було проведено засідання коучерів консалтингового центру.

Збережемо скарб української культури

Дата створення: 20:53 27.09.2021

Виховувати у дітей любов до унікальної народної творчості, самобутніх українських ремесел

Відкриття сучасного спортивного майданчику в КЗ КМР «Черняхівська ЗОШ І-ІІІ ступенів»

Дата створення: 07:42 18.09.2021

    Сьогодні в КЗ КМР «Черняхівська ЗОШ І-ІІІ ступенів» завдяки спільній співпраці благодійного фонду БО «БФ «МХП-ГРОМАДІ», Кагарлицької міської ради на чолі з головою Кагарлицької громади О.Панюти,приватного підприємця В.Зеленого, сільського старости В.Безвербного відбулося урочисте відкриття сучасного спортивного майданчику. Питання фізичного розвитку дуже гостро стоїть в часи пандемії. Спортивні заняття впливають на успішність дитини в навчанні. На тренуваннях відбувається насичення організму киснем, а це, в свою чергу, активізує роботу мозку.      Нарешті збулася довгоочікувана мрія дітей та мешканців с. Черняхів. Тепер вони зможуть  проводити активний  спільний відпочинок не тільки під час навчання а й у вихідні дні. Вміння спілкуватися з дорослими, співпереживати і допомагати, бути частиною команди, знаходити компроміс і відчувати себе впевнено в соціумі. Всі ці якості стануть в нагоді дитині не тільки в відповідальні шкільні роки, а й протягом усього життя.   Спорт і успіх тісно пов'язані між собою.  цілеспрямованість – зосередженість думок, почуттів і дій, спрямованих на досягнення мети. Завзятість і наполегливість – як складові шляху до мети. Витримка і самовладання – ясність розуму, управління емоціями, особливо в критичній ситуації, вміння швидко реагувати на зовнішні чинники без паніки. Все це становить успіх. Де, як не в спорті, вони розвиваються і застосовуються від заняття до заняття найуспішніше.

Освітянський форум

Дата створення: 14:38 30.08.2021

30 серпня 2021 року відбувся освітній форум «Розвиток інтелектуальної еліти громади: освітні стратегії та трансформації» за участі Кагарлицького міського голови Олександра Панюти, заступника голови Валентини Циганок,  начальника відділу освіти Надії Омельченко, голови Кагарлицької організації профспілки працівників освіти і науки України Валерія Невдобенка та керівників закладів загальної середньої освіти, завідуючих закладів дошкільної освіти, директорів закладів позашкільної освіти, а також інклюзивно-ресурсного центру.Модератором форуму була директор центру дитячої та юнацької творчості Тетяна Васильчук.

Підготовка закладів освіти громади до початку навчального року

Дата створення: 18:51 27.08.2021

З метою вивчення стану готовності  закладів освіти громади  до початку навчального року  20-27  серпня  відбулися об’їзди  закладів дошкільної , загальної середньої, позашкільної освіти .  

Курси підвищення кваліфікації на базі опорного загальноосвітнього навчального закладу Кагарлицька ЗОШ І – ІІІ ступенів № 3

Дата створення: 15:25 27.08.2021

Комунальною установою Кагарлицької міської ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» було організовано трьохденні курси підвищення кваліфікації для директорів, заступників директорів, практичних психологів закладів освіти 

Підготовка до нового навчального року

Дата створення: 11:41 19.08.2021

           19 серпня 2021 року відбулася організаційна нарада для керівників закладів освіти, позашкільних та дошкільних закладів.  В роботі наради взяли участь голова Кагарлицької міської ради Панюта Олександр Олексійович, заступник голови з гуманітарних питань Циганок Валентина Віталіївна, начальник відділу освіти Омельченко Надія Олексіївна, працівники Центру професійного розвитку педагогічних працівників, працівників відділу освіти.

Сreative GoCamp Online 2021

Дата створення: 16:41 08.07.2021