Відділ освіти Кагарлицької міської ради

Заради честі, миру і майбутнього України

Патріотичне виховання дітей є одним з пріоритетних завдань освітнього процесу в умовах миру та в умовах війни.

 

У всіх закладах освіти Кагарлицької громади кожного  року  проходить Всеукраїнський конкурс учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!» у чотирьох номінаціях: «Історія», «Література», «Образотворче мистецтво» та «Декоративно-прикладне мистецтво». Діти мають можливість проявити свої творчі здібності та підготувати роботи різного жанру. Цього року тема конкурсу була «Заради честі, миру і майбутнього України» та роботи присвячувалися героям, які боролися з 2014 року за цілісність України на Донбасі.

На розгляд журі Центру професійного розвитку педагогічних  працівників було подано більше 30 робіт учнів з літератури, а також роботи з історії, образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва.

І ось журі обласного етапу оцінило роботи наших учасників в номінаціях «Історія»  та «Література». Ми дуже раді вітати в номінації «Література» за ІІ місце - Федорченко Владиславу та Артеменко Анастасію, учениць І курсу КЗ КМР «Кагарлицький НВК «ЗОШ І-ІІ ст.-ліцей» (наставник - Баскевич Ніна Євтихіївна) та Безвербного Олександра, учня 10 класу КЗ КМР «Черняхівська ЗОШ І-ІІІ ст.»       (наставник - Березюк Віра Миколаївна), за ІІІ місце Шусть Катерину, ученицю 10 класу ОЗНЗ Кагарлицька ЗОШ І-ІІІ ст. №3 («Героям-добровольцям присвячується…», наставник - Карпенко Аліна Олександрівна).

В номінації «Історія» вітаємо за ІІІ місце Марченко Ксенію,  ученицю 10 класу ОЗНЗ Кагарлицької ЗОШ І - ІІІ ступенів №3 (наставник – Дегтярьова Олена Миколаївна).

Разом робимо все для якнайшвидшої  Перемоги, допомоги нашим захисникам та збереження пам’яті про Героїв, які нас захищають.

 

Візьонок Наталія, консультант

Центру професійного розвитку педагогічних працівників



« повернутися до списку новин