Відділ освіти Кагарлицької міської ради

Вітаємо літо!

1 червня - Міжнародний день захисту дітей. Цей день повинен бути щодня, адже діти- це найдорожче, що є у нас. Це наша надія, наше майбутнє, наша відрада і щастя. Хочеться захистити їх від зла і біди, прихилити до них увесь світ. Нині в Україні війна, і наші діти не мають безтурботного дитинства, вони на собі пізнають усі лиха війни. Тому краплинкою радості для наших дітей стали свята, які проходили  біля шкіл, місцевих музеїв, у парках, біля будинків культури.

 

Діти зі своїми класними керівниками зустрічалися на годинах спілкування, малювали малюнки, влаштовували флешмоби, фотосесії, брали участь у конкурсах, естафетах, розвагах, щоб хоч трохи відволіктися від проблем сьогодення.

Також на цьому тижні відбулися онлайн свята останнього дзвоника. Учителі привітали своїх учнів із завершенням навчального року, подякували усім за непросту роботу у воєнний час та побажали мирних канікул. А щоб на канікулах усі учні дотримувалися правил дорожнього руху з 23 по 29 травня  в закладах освіти проходив Тиждень безпеки дорожнього руху. Традиційно  були проведені заходи, метою яких є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.

У рамках тижня класними керівниками були проведені тематичні уроки та бесіди на тему «Правила для пішоходів», «Учасники дорожнього руху та умови безпеки пішоходів», «Безпека дорожнього руху – це життя!» з використанням відео презентацій та навчальних мультфільмів (КЗ КМР «Буртівська ЗОШ І-ІІІ ст.», КЗ КМР «Слобідська ЗОШ І-ІІІ ст.», міські заклади освіти).

Тож, вітаємо літо! Хай воно буде мирним!

 

Наталія Візьонок , консультант центру

професійного розвитку педагогічних працівників



« повернутися до списку новин